Oswalt - Webdesign & grafische vormgeving - Branding - Brugge - Grafisch ontwerp

Over Oswalt

Oswalt is een jong bedrijf dat leeft en werkt vanuit Brugge. Zijn ervaring en expertise reiken evenwel verder dan enkel de Brugse binnenstad. Dit maakt van Oswalt een bedrijf dat zowel het klein stedelijke als het meer kosmopolitische karakter met zich meedraagt, wat doorschijnt in zijn stijl.

Door een hechte samenwerking streeft Oswalt naar een branding die bedrijven een sterke commerciële plaats geven in het landschap. Met passie voor vormgeving opereert Oswalt in intens overleg met zijn klanten, waardoor een co-creatief proces in werking wordt gebracht. Dit alles onder een lekkere kop koffie en in vertrouwelijke sfeer. 

Tot binnenkort!

Bjorn Van Houtte
Kleine Hoedenmakersstraat 19 - 8000 Brugge
+32(0)485 70 99 91
info@oswalt.be

BE 0844.156.950

Grafisch ontwerp & webdesign

Achter het grafisch bureau Oswalt staat Björn Van Houtte, die in Brugge leeft en werkt.

Het vormgeven van een nieuw logo, ontwerp en concept van een website alsook drukwerk, tot het ontwikkelen van een volledig nieuwe huisstijl behoren tot de dagelijkse taken van Oswalt.

Bij elke opdracht wordt er nauw samengewerkt met de klant. Oswalt staat voor een open communicatie en heldere feedback in functie van uw (re)branding. Stuur een e-mail of bel mij gerust op omtrent uw project, ik zet alvast de koffie (of iets sterkers) klaar.

Tot binnenkort!
_

bjornvanhoutte.png